Vertrouwd wonen
in Werkendam

Wonen in een prachtig appartement aan de Havenstraat. Op een bekende plek met een bijzondere geschiedenis. Vlakbij natuurgebied de Biesbosch en omringd door rivier De Merwede. Wie wil dat nu niet?

De Dokvijver is één van de bekendste plekjes in Werkendam. In een rustige omgeving, met veel groen en een fraai uitzicht op het park met de mooiste waterpartij van Werkendam. Dit kan binnenkort uw uitzicht worden. Met zes moderne koopappartementen en één riant penthouse met groot dakterras in de rechter woontoren van dependence ‘De Merwede’.

"6 prachtige appartementen
en 1 penthouse."

De gelijkenissen met naastgelegen appartementencomplex De Vijverhof in de linkertoren zijn overduidelijk. En niet voor niets. De twee woontorens werden in de jaren negentig al door Gebroeders Blokland gebouwd. De rechtertoren is voor lange periode verhuurd aan Schippersinternaat De Merwede en nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. De voormalige dependance ondergaat een bijzondere renovatie.

Over het plan

Waar eerst ruimte was voor aanvankelijk het groeiend aantal schipperskinderen en diverse woongroepen, komt nu plek voor mensen die graag genieten van het wooncomfort van een appartement. Met een eigen balkon en op de begane grond, een heerlijke tuin en een eigen buitenberging. Natuurlijk komt er ook een lift in het gebouw en parkeren kan gewoon op eigen terrein. Aan alles wordt gedacht. Maar bovenal het fijne gevoel van thuiskomen is belangrijk. En dat is precies wat Gebroeders Blokland samen met Van Es Architecten hier nastreeft. In een nieuw, verfrissend jasje. Wordt u ook al enthousiast?

De Locatie

De Dokvijver is gelegen aan de Havenstraat in Werkendam

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Inschrijven

Contact

Vragen? Kom langs op het kantoor van de makelaar voor meer informatie.

Ontwikkeling & realisatie

Moerbei 5
3371 NZ Hardinxveld-Giessendam

Verkoop

Kazerneplein 2
4201 MC Gorinchem

Bel Luuk Ophoff op

Telefoon: 0183 668 811

Email: info@leuk-makelaars.nl

© Dokvijver  |  Privacyverklaring